Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου συμβουλευτικής ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας «Mind Health» της Συμβούλου Ψυχικής Υγείας Άννας Πιτταρά.

Ο χώρος του γραφείου είναι αποκλειστικά διαμορφωμένος ώστε να μπορεί να προσφέρει άνεση, ηρεμία και χαλάρωση. Στο φιλόξενο περιβάλλον του γραφείου παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο σε ενήλικες όσο και σε ζευγάρια και οικογένειες.
Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του ακολουθούμε εξατομικευμένες συμβουλευτικές παρεμβάσεις, ψυχολογική υποστήριξη, ατομική κι ομαδική συμβουλευτική, συμβουλευτική γονέων, διαπροσωπικές σχέσεις και θεραπεία ζεύγους.

Ακόμη, παρέχονται εξειδικευμένες ψυχολογικές παρεμβάσεις στις διατροφικές διαταραχές (ανορεξία, βουλιμία, παχυσαρκία), καθώς κι ομάδες αυτογνωσίας.

Επιπλέον, στον χώρο πραγματοποιούνται θεματικά εργαστήρια ψυχοεκπαίδευσης και σεμινάρια που προσφέρουν ενημέρωση, πληροφόρηση κι ευαισθητοποιούν σχετικά με την ψυχική υγεία.
Επειδή ζούμε σε μια κοινωνία που συνεχώς μεταβάλλεται και μας χρειάζεται «χώρος» και χρόνος για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας αλλά και μέσα μας, το να ζητήσουμε βοήθεια ή στήριξη όταν το έχουμε ανάγκη δεν είναι ντροπή!